Koks Odds tips

Koks Odds tips

Stor viden inden mange sportsgrene - inklusiv CS:GO
65,690 GBP
All time profit
64%
All time hitrate

About

Hej alle sammen her på Findyourbettingtips.com👏😉
Nogle af jer kender mig fra tipya app'en, hvor jeg har været Odds ekspert lidt tid og leveret et ganske fint overskud på 31.000 kr ca. Andre kender mig ikke, så jeg vil hurtigt introducere mig selv.

Jeg er 33 år, bosat i Esbjerg og far til en lille pige på 1.5 år.
De sidste 15 år har jeg brugt en masse tid og energi på Odds og på et tidspunkt levede jeg udelukkende af at oddse 💰 (Jeg manglede ikke noget😜)
Jeg har stor viden inden for en del sportsgrene - inklusiv csgo (Esport)
Jeg er passioneret FC Barcelona- og Esbjerg fan (Fodbold)
Jeg kender til op og ned ture, og at man bestemt ikke skal oddse med hjertet, men 100% med hjernen👌😉
Jeg kan både spille på mindre odds og de frække høje odds, som mange andre måske ikke tør 😜

Husk at betting går det op og ned, og at man ALDRIG skal spille for mere end med har råd til at tabe!
Jeg håber at du vil følge med, og vigtigst af alt, vi skal vinde nogle penge!💰💵💲

Mvh Morten Jørgensen - Find your betting tips Ekspert

Statistics


Show ended tips

Tips


There is no current tips at the moment
Hej alle sammen her på Findyourbettingtips.com👏😉 <br />Nogle af jer kender mig fra tipya app'en, hvor jeg har været Odds ekspert lidt tid og leveret et ganske fint overskud på 31.000 kr ca. Andre kender mig ikke, så jeg vil hurtigt introducere mig selv. <br /><br />Jeg er 33 år, bosat i Esbjerg og far til en lille pige på 1.5 år.<br /> De sidste 15 år har jeg brugt en masse tid og energi på Odds og på et tidspunkt levede jeg udelukkende af at oddse 💰 (Jeg manglede ikke noget😜) <br />Jeg har stor viden inden for en del sportsgrene - inklusiv csgo (Esport) <br />Jeg er passioneret FC Barcelona- og Esbjerg fan (Fodbold) <br />Jeg kender til op og ned ture, og at man bestemt ikke skal oddse med hjertet, men 100% med hjernen👌😉 <br />Jeg kan både spille på mindre odds og de frække høje odds, som mange andre måske ikke tør 😜 <br /><br />Husk at betting går det op og ned, og at man ALDRIG skal spille for mere end med har råd til at tabe! <br />Jeg håber at du vil følge med, og vigtigst af alt, vi skal vinde nogle penge!💰💵💲 <br /><br />Mvh Morten Jørgensen - Find your betting tips Ekspert