betting tricks

Slå bookmakerne

Slå bookmakerne 

Slå bookmakerne

Vil du gerne have en bedre forståelse for odds og hvad der skal til for at slå bookmakerne? Lad os først gøre det klart, at der er ingen af os der er født med en spåkugle, og der er ingen der kan forudsige udfaldet af nogen kampe 100%. Støder du nogensinde på nogen der garanterer udfaldet af kampe, så tro ikke på det - for det findes IKKE.

Med det sagt, så er der en grund til at nogen mennesker tjener gode penge på betting og såvel kan leve af det. Præcis det samme er det med eksempelvis aktier, men med alle investeringsformer er der også en risiko, og derfor anbefaler vi aldrig at du investerer mere end du har råd til at tabe - uagtet om det er aktier eller betting.

Men hvad gør de her tipsters så rigtigt spørger du måske? Jo, de har grundlæggende helt styr på disse to begreber som vi vil forklare dig her: nemlig chancevurdering og bet value.

Lad dig ikke skræmme - det kræver ikke meget at forstå begreberne.

 


Chancevurdering

En chancevurdering er reelt bookmakerens og spillerens (dit) vigtigste våben i kampen om at vinde over hinanden. En bookmakers odds er altid beregnet udfra en grundlæggende chancevurdering, som er bookmakerens estimering af chancen for at hvert enkelt udfald på den pågældende begivenhed "går hjem".

Chancevurderingen udtrykkes typisk ved en procentangivelse, som sidenhen bliver til oddset for hvert enkelt af de mulige udfald. Bookmakeren har oddssættere ansat til at lave disse chancevurderinger, som typisk fremkommer ved en grundig analyse af den pågældende begivenhed.

Det kan dog være at din vurdering af en kamp er anderledes end bookmakerens, hvilket er muligt at udregne når du kender bookmakerens odds på kampen. Du kan udregne chancevurderingen på en kamp her.

Får du eksempelvis odds 2.00 på at Barcelona slår Atl. Madrid, så vurderer bookmakeren at den procentvise chance for at Barcelona vinder kampen er 50%.

Hvis din vurdering er, at der f.eks er 55% chance for at Barcelona vinder kampen, så giver bookmakeren et for højt odds efter din chance vurdering - i dette tilfælde er der bet value (110%) og du bør spille på oddset.

 


Bet value

Bet value angiver et væddemåls værdi, udtrykt i forholdet mellem odds og chancen for at det givne udfald holder stik. Bet value udtrykkes som regel i procent (fx. 104%). Betvalue fortæller om det, rent matematisk, kan betale sig at spille på et givet udfald. Er betvalue >100 er det et udtryk for at et spil indeholder værdi (value), mens en værdi 

En finesse ved betvalue begrebet er at i teorien vil de spillere der er i stand til at chance vurdere alle deres spil helt præcist få en samlet tilbagebetalingsprocent der er lig med den gennemsnitlige betvalue for alle de spil de har placeret.

Dog kan ingen i praksis lave præcise chancevurderinger på alle deres spil, men det understreger vigtigheden af, at man altid sørger for at betvalue på ens spil er over 100 - dette kræver benhårdt arbejde, og blandt andet det vores eksperter gør på daglig basis.