betting tricks

Slå bookmakerne med ekspert tips

Slå bookmakerne med ekspert tipsEKSPERT ODDS TIL AT SLÅ BOOKMAKERNE

Du behøver ikke at være en videnskabsmand for at forstå, at det at gøre dit hjemmearbejde, når du spiller på sport, kan føre til bedre beslutningstagning og større overskud.
For de fleste spillere kan det være relativt ligetil at scrolle gennem lørdag eftermiddagens program og vælge et par bankers, men det kommer ikke til at give nogen seriøs cheddar på bordet.

For at forbedre dine chancer for at generere et konstant overskud skal du variere dine væddemål og drage fordel af de mange markeder, der er tilgængelige hos de bedste online bookmakere.

Når du er færdig med at læse dette, vil du vide det:

  • hvordan du skaber en odds strategi, der fungerer for dig
  • Hvordan du får en fordel i forhold til en bookmaker
  • Hvilke typer af væddemål der er nødvendige for at opnå et stort overskud
  • Hvordan du tilføjer konsistens til dine odds


Tips til bettingstrategier, som du skal huske på

Hvis du ønsker at tjene penge på sportsvæddemål, skal du være parat til enten at afsætte meget tid til det eller vælge en strategi med højere risiko, der kan give større gevinster. Førstnævnte er for det meste den bedre idé, da research kan hjælpe med at lave informerede væddemål. Men det er stadig ikke en perfekt, garanteret strategi, så her er en bettingguide, der kan hjælpe dig med at undgå nogle dumme fejltagelser.

Der findes ikke nogen god væddemålsstrategi for sportsgrene som fodbold, hestevæddeløb, cricket, rugby eller tennis. Selv den bedst undersøgte, mest pålidelige strategi vil lejlighedsvis mislykkes, på samme måde som der ikke findes fejlfrie tips til hestevæddeløb. Hvis der var en måde, hvorpå man altid kunne vinde i væddemål, ville bookmakerne gå konkurs; deres penge kommer trods alt fra folks tab. Men mange spillere har fundet ud af, at strategier som op- og nedadgående væddemål, firedobbeltvæddemål, round robin-væddemål, lay betting og Goliath-væddemål har hjulpet dem med at hente nogle imponerende gevinster.

Det er ikke korrekt at sige, at du aldrig vil slå bookmakerne i det lange løb. Med de rigtige strategier og modet til at sætte dem i værk kan du helt sikkert komme foran, så længe du er realist og indser, at der ikke findes noget helt risikofrit sportsvæddemål.

Enhver succesfuld bettor vil fortælle dig; sats altid med vundne penge. Når du begynder at finansiere dine bettingkonti fra dit husholdningsbudget eller din opsparing, kan det hurtigt blive en desperat strategi, og du kan ende uden en krone inden længe.

Spil online som en præference. Der er langt flere muligheder på internettet for sportsgrene som fodbold, hestevæddeløb og cricket, du kan bruge mere tid på at lave et væddemål, og det giver dig mere kontrol over dine chancer for at komme ud med nogle penge i hånden.


Sådan slår du bookmakerne: Fodbold forudsigelser kan gøre dig rig

Det første tip til at slå bookmakerne er et bedragerisk simpelt tip: Kend den sport, du satser på. Selvfølgelig skal du det - er det ikke indlysende? For at have en chance for at slå bookmakerne og få et overskud på lang sigt, skal du kende den. Der er intet bedre end at gøre sit hjemmearbejde for at lave velinformerede væddemål og minimere risikoen.

Hvis du er fodboldfan, kender det meste af landet sporten i det mindste en smule, hvilket gør det sværere at få et overhåndtag på bookmakerne. Men hvis du er lidt af en nørd med hensyn til en esoterisk liga - hvis du f.eks. følger den estiske MeistriLiga i Estland - er der en god chance for, at du ved mere end dem, der fastsætter oddsene.

Alternativt, hvis du er fan af en mindre velkendt sport som f.eks. volleyball, behøver du ikke nødvendigvis at være alt for obskur med dine væddemål. Du skal holde øje med de øjeblikke, hvor odds-sætterne har lagt for meget vægt på et holds høje ligaplacering og gjort dem til odds-favoritter på trods af de seneste skadesproblemer.

Du ville blive overrasket over, hvor ofte der dukker ordentlige odds op på mere obskure markeder. Alle ved fra den ene uge til den anden, hvem der vil være i Manchester United-truppen, og hvad deres styrker og svagheder er. Det samme gælder f.eks. ikke for Estlands Flora Tallinn.

Akkumulatorer: De ideelle tricks til at slå bookmakerne?

Brugen af akkumulatorer er en måde, hvorpå oddsere søger at tjene store penge på en relativt lille indsats. Hvis du har 50 kr. at satse og ønsker at lave en stor fortjeneste, skal du forudsige et par resultater korrekt på det ene væddemål. Hvis det bruges på den rigtige måde, kan det blive en gevinst for dig, men husk først på et par ting.

At opbygge en superstor akkumulator med tyve eller tredive forskellige hold på den kan virke som en opskrift på store afkast, men sandheden er, at selv om disse tyve hold er relativt sikre ting, vil et af dem mere end sandsynligt tabe eller spille uafgjort. Da det kun kræver, at ét resultat går imod dig, er det bare ikke god værdi for at skabe overskud på lang sigt.
Lad være med at fylde akkumulatorer ud med åbenlyse odds-on-spil. Selv ti sådanne væddemål i en akkumulator kan kun resultere i odds 3,50. For at opnå en væsentlig gevinst skal du have en stor indsats, og det er afhængig af, at en spiller har den slags mareridt, som alle har mindst én gang i deres karriere.

 

Sådan vinder du konsekvent fodbold odds: Gå med dit hoved, ikke dit hjerte

At have en masse baggrundsviden om fodbold og omsætte den til en vindende strategi går ikke altid hånd i hånd. Vi har alle vores foretrukne hold, og når vi skal beslutte, hvem vi skal satse på, kan det være fristende at gå all-in på det hold, som vi har set hele sæsonen. Men succesfulde bookmakere regner med de mange spillere, der gør netop dette hver uge.

Du har måske set dit hold og har kun tillid til den talentfulde angriber, der sætter hver eneste chance han får; du har sandsynligvis ikke set modstanderen halvt så meget, og fodboldkampe involverer to hold, så undgå at gå for meget efter hjertet her.
Når det er sagt, hvis du ser dit hold ofte og har en spiller, der altid synes at være midt i begivenhederne, kan du altid satse på, at han eller hun scorer på et hvilket som helst tidspunkt i kampen. Selv de mest pålidelige angribere er ofte tilgængelige til odds på omkring 2,30-2,50, og det er meget mere sandsynligt, at din spiller scorer (og dit hold taber) mod ligaens ledere, end det er, at dit hold vinder.
Sådan slår du bookmakerne oftere: Shop rundt
Processen med at oprette en konto hos en online bookmaker kan være trættende, og du ønsker sandsynligvis ikke at gøre det oftere, end du er nødt til. Det er det, der går for mærkeloyalitet i bettingverdenen - bare ikke at ville åbne en ny konto.

Du bør dog helt sikkert åbne mere end én konto, for den sundeste bettingstrategi er at udnytte alle de fordele, som bettingverdenen tilbyder dig. De kommer ikke til at tilbyde dig mange, så du er nødt til at gribe bonusspil og tilbud, hvor det er muligt. Flere åbnede konti betyder:

  1. Flere gratis væddemål & startbonusser. De fleste bookmakere vil matche din første indbetaling, eller dit første væddemål, med en gratis bonus, der kan være op til tre gange din første indbetaling. Hvis du læser vilkårene og betingelserne igennem, kan du måske se, at du ikke kan hæve pengene. I stedet skal du bruge dem til at satse, men det kan give dig masser af penge, hvis du gør god brug af dine gratis spil. Gratis væddemål er den nemmeste måde at gøre et standardvæddemål til noget utroligt.
  2. Flere gratis væddemål & specialtilbud. Bookmakerne vil ikke tilbyde gratis penge, men hvis du ikke har spillet for nylig, eller hvis du har tilmeldt dig og slet ikke har spillet i et stykke tid, vil du nogle gange få et særligt tilbud, som du kan bruge til at slå bookmakerne. Nogle vil give længere odds på en favorit i en begrænset periode, andre kan tilbyde dine penge tilbage på en akkumulator, som bliver svigtet af en del osv. Jo flere konti du har, jo flere tilbud vil du få. Du skal bare sørge for at læse vilkårene og betingelserne for dine gratis væddemål. Gratis væddemål har normalt begrænsning overtidsgrænser og kvalificerende odds, så sørg for at forstå det med småt
  3. Flere valgmuligheder i forhold til odds. En sikker måde at slå bookmakerne på er at tage det længste odds, du kan få. Ingen bookmaker er mere generøs på odds end andre, men det er sjældent, at alle bookmakere har de samme priser for et bestemt resultat. Tjek dem alle, før du spiller, og vælg altid det længste odds.
    Sådan slår du bookmakerne oftere end ikk
  4. Hvis du gerne vil vide, hvordan du altid vinder fodboldspil, så er den uheldige nyhed, at der ikke er nogen måde at få det 100% rigtigt på, da der ikke findes noget, der hedder et helt risikofrit spil. Før en kamp starter, kan vi føle os sikre på, at et hold vil vinde, og i de tilfælde vil deres odds være korte - og selv da sker der chok fra tid til anden, så sørg for at tjekke live betting mulighederne. Hvis du vil finde en bettingstrategi, der vil tjene dig godt, skal du ikke lede efter perfektion. Led efter måder at udnytte bookmakernes generøsitet på ting som fodboldderbies, huller i deres viden eller andre særheder.

Oddsene på et resultat vil blive mindre, jo flere penge en bookmaker får på det. Så hvis en bookmaker er britisk baseret, er det sandsynligt, at de vil have længere odds på et fodboldhold, der spiller mod England ved et VM i fodbold. I betragtning af Englands tendens til at underpræstere, kan det være værd at satse på et godt midterhold mod dem i en turnering.
Hvis du satser på outsiderne i en kamp, skal du placere et lille væddemål, som ikke desto mindre vil give et stort afkast, hvis det lykkes. 50 kr. på en outsider på 10/1 er stadig en gevinst på 50 £, hvis outsiderne ændrer oddsene.
Det er måske rigtigt, at man aldrig ser en dårlig bookmaker, men der findes heller ikke en bookmaker, der ved alt og kan se fremtiden. Ved at bruge vores hoveder kan vi hente nogle ordentlige gevinster.

Der vil være tidspunkter, hvor de ikke ser noget komme - husk Leicester City og deres odds 5000, da de vandt Premier League - og hvis du er en smart bettor, kan du være den, der udnytter det, og få et overskud hos bookmakerne.

 

Premier league predictions

Hos vores partner Tipya kan du finde masser af betting tips og predictions.

Find blandt andet Premier league predictions på samtlige hold. Dette er f.eks. Arsenal predictions, Manchester City predictions, Newcastle predictions, Tottenham predictions, Manchester United predictions, Liverpool predictions, Brighton predictions, Chelsea predictions, Fulham predictions, Brentford predictions, Crystal Palace predictions, Aston Villa predictions, Leicester predictions, Bournemouth predictions, Leeds predictions, West Ham predictionsEverton predictions, Nottingham Forest predictions, Southampton predictions og Wolverhampton predictions.

Er du ikke kun interesseret i Premier League tips, kan du se alle free betting tips her.

Glæder du dig til de kommende Premier league kampe? Så tjek eksempelvis Manchester City - Liverpool predictions, Arsenal - West Ham predictions, Brentford - Tottenham predictions, Southampton - Brighton predictions, Crystal Palace - Fulham predictions, Everton - Wolverhampton predictions, Leicester - Newcastle predictions, Aston Villa - Liverpool predictions, Chelsea - Bournemouth predictions, Manchester United - Nottingham Forest predictions og mange flere.

 

Gratis Spins Uden Indbetaling

Er du på udkig efter gratis spins casino for at spille risikofrit? Det forstår vi godt. Hver måned tester vi online casinoer med free spins uden indbetaling hvor blandt andet King Billy, OJOcasino, Maria casino, Leovegas og Yoju casino er blandt vores favoritter.

Derudover er der også en række casinoer uden dansk licens som også tilbyder gratis spins. Du skal her være opmærksom på at alle gevinster du trækker ud skal indberettes til Skat. Det er kun casinoer med dansk spillelicens hvor dine gevinster er skattefrie. Nogle af de bedste udenlandske casinoer er Katsubet, 7bit, Getslots, Dux casino og Evolve casino.

Det er meget forskelligt hvor mange spins et casino med free spins uden indbetaling tilbyder. Nogle tilbyder 40 free spins, andre 60 gratis spins, men det ses også helt op til 200 gratis spins uden indbetaling som hos Slotwolf casino eksempelvis.

Flere casioner i dag tager også i mod Bitcoin betaling. Selvom kryptovaluta er kommet langt her i 2023, tror vi stadig kun det er starten ift. betalingsform hos casinoer. Bitkingz casino er et af de moderne casinoer der tager i mod Bitcoins. Der går nok noget tid før den førende spilplatform Bet365 casino hopper med på denne trend, men mon ikke det kommer ude i fremtiden?

 

Also Read: Oplev succes med vores 100% vindende tipstrategi

Also Read: Alt du skal vide om tipster konkurrencer

Also Read: Basketball Betting Tips Hver Dag!

Also Read: Kan du forudsige tennis kampe?